Cristache, întrebare despre Orban pentru Barna. Referire la Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Liderul USR Dan Barna a primit de la Ionuț Cristache o întrebare „simpatică” despre premierul României, Ludovic Orban.

„E Ludovic Orban noul om în politică cu care să reformați România?”, a întrebat moderatorul emisiunii de la TVR 1. „E o întrebare simpatică”, a spus imediat Dan Barna.

„Electoratul și sondajele pe care le-am făcut arată foarte clar. Oamenii spun așa: «Reforma poate să o facă USR-PLUS și ne așteptăm de la ei să facă reformă, poate nu au încă experiență suficientă și de aceea poate trebuie să existe pentru început o coaliție și partenerul natural este PNL». Dacă președintele Klaus Iohannis va opta pentru respectivul premier este decizia dânsului, vom decide la momentul respectiv”, a transmis co-președintele USR-PLUS.

Întrebat din nou despre Ludovic Orban și despre capacitatea sa de a pune în practică idealurile USR-PLUS, Dan Barna a spus: „Răspunsul vi-l voi da după ce vom vedea rezultatele. Eu am o relație deschisă și funcțională cu premierul Orban, discutăm o dată la câteva zile teme sau subiecte importante, nu am niciun fel de problemă din acest punct de vedere. Dacă el va fi sau nu premierul după alegerile din 6 decembrie, asta vor decide cetățenii la alegeri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel