Crina Lință, povestea curajului de a-și schimba destinul. Actrița care modelează personalități, la Interviurile Spectacola și DC News
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Crina Lință
Crina Lință
Crina Lință, actrița care s-a înscris la facultate la 44 de ani și apoi a construit un teatru pentru tinerele talente, vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 18:00, pentru a povesti despre curajul de a-ți urma visul, indiferent de vârstă.

Crina Lință a reușit, în doar 7 ani, să își construiască un nume puternic în lumea teatrului. Povestea ei pare desprinsă din filmele de la Hollywood și ne arată o lecție de motivație, curaj și dăruire.

La 44 de ani și-a schimbat complet destinul

A lăsat lumea afacerilor pentru scena teatrului. S-a înscris la facultate la 44 de ani, iar azi conduce un teatru și face niște lucruri extraordinare pentru lumea artei. 

A fost eleva lui Florin Zamfirescu

La 47 de ani a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, promoția 2017, specializarea Arta Actorului, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. În urmă cu 17 ani, în 2001, a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Engleză – Italiană, la Universitatea din București.

În timpul facultății de Teatru a înființat asociația și teatrul Arte dell’Anima, un loc în care studenții și actorii independenți au șansa să fie văzuți. Mai mult, actrița se implică în mai multe programe educaționale prin artă și își dorește să ajute tinerii să își găsească chemarea, dar și să înțeleagă mai bine viața și problemele cu care se confruntă societatea.


Crina Lință spune că și-a dorit să facă teatru dintotdeauna și că e de părere că nimic nu e întâmplător și că totul se întâmplă exact atunci când trebuie. 

La 52 de ani, Crina Lință este actor, producător, manager de teatru și profesoară. Organizează cursuri de dezvoltare personală  și crede că arta poate scoate ce e mai bun din oameni. 

Cum a luat decizia de a trece de la domeniul vânzărilor la artă, care au fost cele mai mari provocări cu care s-a confruntat din postura de actor, dar și care sunt proiectele pe care Crina Lință vrea să le producă, aflați vineri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel