Crin Antonescu: "Referendumul propus de Băsescu este inoportun"
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Invitat, miercuri seară, la emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, alături de Victor Ponta şi de preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, Crin Antonescu şi-a susţinut părerea referitoare la referendumul propus de Băsescu. Liderul PNL  a afirmat că acesta este inoportun.

Autor: Maria Lenţoiu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat că a ajuns la o concluzie împreună cu premierul Victor Ponta referitoare la referendumul propus de Traian Băsescu. Întrebat dacă a existat un acord în USL privind o poziţie comună în legătură cu votul dat marţi asupra acestuia, liderul PNL a spus că discuţia pe care a avut-o cu Ponta pe această temă nu a avut o finalitate formală. Totuşi, prin votul parlamentarilior USL se doreşte exprimarea ideii că acest referendum este inoportun, apărând neînţelegeri în legătură cu "ce se votează".

Senatul şi Camera Deputaţilor au respins marţi, cu 191 voturi "pentru", 123 de voturi "împotrivă" şi 69 de abţineri, hotărârea care avizează favorabil solicitarea preşedintelui Traian Băsescu privind organizarea unui nou referendum pentru Parlamentul unicameral cu 300 de aleşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel