Crin Antonescu, dezvăluiri despre Cătălin Cîrstoiu. ”Ne-am întâlnit în cea mai fierbinte perioadă din 2012”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu
Fostul lider liberal Crin Antonescu a fost tratat de medicul Cătălin Cîrstoiu, astăzi candidat PNL - PSD pentru Primăria Municipiului București. Acesta mărturisește că a fost impresionat de modul uman în care s-a comportat medicul. Astăzi, în noul context, afirmă că îl susține cu toată convingerea, apreciindu-l dreptul un om cu adevărat calificat. 

Crin Antonescu a declarat că are toată susținerea pentru Cătălin Cîrstoiu, pe care îl cunoaște ca medic, după o experiență personală din urmă cu câțiva ani. Într-o emisiune TV, fostul lider PNL a vorbit despre profesionalismul și pasiunea lui Cătălin Cîrstoiu, considerând că această candidatură este o șansă pentru București.

”Eu nu sunt angajat în nicio campanie electorală. Este o susținere în nume strict personal. Este vorba de un raport cu un om pe care îl cunosc. (…) Ne-am întâlnit, fără să ne cunoaștem dinainte, exact în cea mai fierbinte perioadă din 2012. Am fost impresionat atunci de modul în care, din punct de vedere medical, uman, Cătălin Cîrstoiu s-a comportat cu mine”, a mărturisit Crin Antonescu.

”Vorbim despre un om care este cu adevărat calificat”

În continuare, afirmă că ”Eu îl susțin cu toată convingerea în demersul în care s-a implicat. Vorbim despre un om care este cu adevărat calificat, un om despre care am văzut cum și cât își respectă profesia, dar nu de asta îi acord încrederea mea. Ce ma impresionează pe mine la Cîrstoiu este un fel de pasiune, de energie, ce lipsește la decidenții politici de ieri, de azi și de mâine. (…) El are energia să spună că poate face ceva. Pasiunea, priceperea, optimismul său mă fac să îl cred”. 

”Nu am nimic personal cu Nicușor Dan, dar nu doresc să merg mai departe cu acest primar general. Nu e vorba aici de apă caldă, că eu am avut, nu de la el, dar am avut. Varianta Piedone are șansa sa, electoratul său, tot respectul, dar iarăși nu mă interesează” mai spune Crin Antonescu. 

Despre candidatul Cătălin Cîrstoiu, Crin Antonescu spune că ”Nu am nicio ezitare să îl susțin. El chiar reprezintă o șansă la Primăria Bucureștiului și mă aștept să primească susținerea pe care și-au asumat-o. Are toate motivele să dea o șansă Bucureștiului și bucureștenilor. Nu are niciun sens să faci de fațadă un astfel de demers politic”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel