Criminalul din Alba a ucis tânărul de 22 de ani pentru că forma un cuplu cu o tânără pe care și el o plăcea. A intrat peste ei noaptea în casă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pixabay ilustrativ
foto pixabay ilustrativ
Gelozia este justificarea crimei din Rahău, acolo unde un bărbat de 36 de ani și-a dat seama că nu mai există vreo șansă pentru ca el să fie împreună cu o tânără, așa că i-a ucis partenerul fetei și a înjunghiat-o și pe ea, în mod repetat. 

Alexandru Paștiu, principalul suspect în cazul crimei din Răhău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Propunerea procurorilor a fost admisă, marți, 20 aprilie, de judecătorii Tribunalului Alba. 

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04.00, Alexandru a intrat în casa a doi tineri, care locuiau împreună și i-a atacat cu un cuțit. Pe unul din ei, un tânăr de 22 de ani, l-a înjunghiat mortal cu un cuțit, iar pe tânăra care se afla alături de băiat a rănit-o.

Bărbatul și cele două victime erau colegi de muncă. Din câte se pare, Paștiu nu ar fi acceptat că cei doi tineri aveau o relație, în ideea în care și el ar fi plăcut-o pe tânără, scrie Alba24.ro

După ce a atacat, bărbatul a părăsit locul crimei. Luni, în jurul orei 12.00, bărbatul a fost prins într-o pădure din proximitatea localității. Se pare că el a aruncat cuțitul după atac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel