Urmărește emisiunea live
Criminalul de la Perla, condamnat la închisoare pe viață
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Gheorghe Vlădan, criminalul de la Perla, care şi-a ucis soţia, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Decizia nu este definitivă. Avocata lui a declarat că va face apel.

Instanţa a stabilit, de asemenea, despăgubiri pentru victime de 40.000 de euro.

"Este vorba de nebunie temporară. Nu s-a dovedit premeditarea", a declarat avocata lui Vlădan, Eugenia Rădaoi, la România TV.

 Gheorghe Vlădan este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 Procurorii au stabilit că, pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa, şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon.

 Două femei au murit pe loc, printre care şi soţia lui Vlădan, iar şase persoane au fost rănite. El a tras şi în direcţia altor două persoane, dar nu le-a rănit.

 Potrivit expertizei efectuate de INML, Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a săvârşit fapta. Conform anchetatorilor, Vlădan a luat decizia de a-şi ucide soţia şi pe colegele acesteia de la coafor după ce a citit acţiunea de divorţ depusă la Judecătoria Sectorului 4.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel