Criminalul de la Onești, transferat la un spital din Bacău
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani, care a sechestrat și ucis doi muncitori care renovau apartamentul din care a fost evacuat, va fi transferat de la Spitalul din Onești.

Decizia a fost luată pentru că ocupă singurul salon ATI, în care sunt două paturi, scrie Mediafax. Una dintre victimele sale este soțul unei asistente din UPU.

Directorul medical al Spitalului Municipal Onești, Anca Băncescu, a declarat, miercuri, jurnaliștilor, că una dintre victimele lui Gheorghe Moroșan este soțul unei asistente din Urgența Spitalului Municipal Onești. Este vorba de bărbatul de 55 de ani, găsit decedat la locul faptei. La spital a ajuns doar bărbatul de 36 de ani, care, din păcate, a fost și el declarat decedat.

„El (soțul asistentei – n.r.) nu a mai fost adus în Urgență. Dânsul a fost resuscitat de echipele de la fața locului, dar... (a murit - n.r.). La noi a fost adusă cealaltă victimă, tânărul de 36 de ani, pe care, din păcate, nu am reușit să îl salvăm. Orice manevră și orice intenție a noastră de a-l susține în viață a fost deasupra resurselor”, a spus Anca Băncescu.

Gheorghe Moroșan va fi transferat la un spital din Bacău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel