Criminalii lui Marian Cozma, condamnaţi la închisoare pe viaţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
marian-cozma
marian-cozma

Criminalii care l-au ucis pe handbalistul Marian Cozma, Raffael Sandor şi Gyozo Nemeth au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, iar Ivan Sztojka va ispăşi 20 de ani de puşcărie.

La înfăţişarea de miercuri avocatul lui Raffael Sandor a spus că acuzatul nu a vrut să ucidă, ci a fost nevoit să se apere împotriva mai multor atacatori, informează agenda.ro.

"Poate fi învinuit Sandor Raffael că a scos cuţitul după ce în discoteca i s-a spart capul cu o sticlă de bere, iar pe stradă a fost atacat de 8-10 oameni?", a întrebat avocatul. Procurorul a spus însă că acuzaţii ştiau bine ce fac şi au dat cu piciorul de mai multe ori în capul lui Marian Cozma, în timp ce acesta zăcea nemişcat pe caldarâm.

Raffael Sandor şi-a cerut iertare de la familia lui Marian Cozma, declârand din nou că el l-a ucis pe handbalist, însă de ceilalţi sportivi nu s-a atins. Gyozo Nemeth şi-a cerut şi el iertare de la rudele lui Marian Cozma, apoi şi-a oferit un rinichi pentru Ivan Pesic, sportivul pe care l-a înjunghiat în rinichi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel