Criminal surprins în timp ce căra într-o geantă un cadavru dezmembrat, în Marea Britanie
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Michael Gaida de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Michael Gaida de la Pixabay
Un ucigaș de 24 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce cară într-o geantă sport cadavrul dezmembrat al victimei sale. 

Poliția din Marea Britanie a făcut publice imagini cu ucigașul unei femei. Azam Mangori, în vârstă de 24 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce căra într-o geantă sport cadavrul dezmembrat al victimei sale. Ulterior, el a aruncat rămășițele la gunoi și într-o pădure, scrie Daily Star

Un tribunal din Exeter l-a găsit pe Azam Mangori vinovat în cazul cu pricina, după un proces de cinci săptămâni. 

Imaginile au fost anexate la dosar.

Fapta a avut loc în septembrie 2020. Atunci, Azam Mangori a abordat-o pe Lorraine Cox în timp ce ea se îndrepta spre casă și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conform celor susținute de Mangori, a dus-o la el acasă, au intreținut relații intime, au consumat substanțe interzise și au băut alcool. 

Anchetatorii susțin că Azam Mangori a ucis-o pe Lorraine Cox prin sufocare și, pentru a-și ascunda fapta, a postat pe conturile ei de social media și a trimis apropiaților mesaje prin care, dându-se drept victimă, anunța că s-a mutat în Plymouth. 

Varianta lui Azam Mangori 

El a declarat că tânăra s-a prăbușit brusc și a murit. Apoi, mai susținea el, a încercat să o resusciteze, dar pentru că nu a reușit, a intrat în panică. 

Cadavrul tinerei a fost ținut în casa lui Mangori timp de o săptămână. În cele din urmă, a tranșat-o și a aruncat rămășițele la coșurile de gunoi din spatele locuinței sale și într-o pădure. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel