Data publicării:

Criminal de copii, fugit din custodia poliției din Nairobi. Și-a recunoscut crimele

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un bărbat care a ucis mai mulți copii în Kenya a fugit din custodia poliției. 

Un bărbat care a mărturisit că a ucis peste 10 copii în Kenya a scăpat din custodia poliției din Nairobi, relatează BBC. Masten Wanjala trebuia să se prezinte miercuri la tribunal pentru asasinarea a cel puțin 14 băieți din capitală și din zonele din estul și vestul Keniei.

Poliția spune că dispariția sa a fost observată în timpul apelului de dimineață. El a fost reținut în timpul investigațiilor poliției cu privire la uciderile în serie de copii care au șocat întreaga țară.

Evadatul este extrem de periculos

Trei ofițeri de poliție care erau de serviciu în momentul evadării sale de la secția de poliție Jogoo Road, din zona Eastlands din Nairobi, au fost arestați.

Autoritățile au lansat o adevărată vânătoare pentru bărbatul pe care l-au descris ca fiind extrem de periculos. Wanjala a fost arestat în iulie și a mărturisit că a drogat și ucis mai mulți băieți, precum și că și-a băut sângele în unele cazuri.

A ucis un copil de 3 ani

Fiul unui fost ministru din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord este acuzat că l-ar fi omorât pe copilul iubitei sale, un băiat în vârstă de trei ani. Stephen Waterson,un bărbat de 25 de ani, din Croydon, s-ar fi folosit de faptul că tatăl lui este un fost ministru. Tânărul ar fi împins de două ori un scaun din mașina lui, omorând copilul. Apoi, ar fi amenințat mai multe persoane, printre care și iubita lui, pentru a-și acoperi crima.             

„Am părinți puternici”

În timpul audierilor, criminalul ar fi invocat faptul că este fiul adoptiv al lui Nigel Waterson, fost ministru și avocat. De asemenea, ar fi menționat că are „părinți puternici", scrie mirror.co.uk. Adrian Hoare, mama băiatului ucis, în vârstă de 23 de ani, a negat și ea crima.                              

„Nu sunt de neatins. Nu mi-am folosit niciodată părinții pentru a control ape cineva", a spus Stephen Waterson, într-o altă audiere. Acesta susține că a împins o singură dată scaunul, foarte puțin, și că îi este înscenată crima. Ancheta continuă.                           

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel