Data publicării:

Crimă urmată de sinucidere, la Brașov. Care este ipoteza anchetatorilor

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @travelarium
FOTO: Freepik @travelarium

Cei doi soți morți au fost descoperiți de polițiștii chemați de vecinii de  bloc.

Două persoane, soț și soție, au fost găsite, luni, decedate într-un apartament de bloc din Brașov, iar ipoteza de la care pornesc anchetatorii în cazul acestora este că bărbatul ar fi omorât-o pe femeie cu lovituri de cuțit, pe fondul geloziei, potrivit lui Adrian Radu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, citat de Agerpres.

”Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Au fost urme evidente ale unei lupte între cele două persoane. Arma crimei a fost un cuțit din locuință. Ipoteza principală pe care mergem în momentul de față, având în vedere datele care s-au coroborat până în acest moment, este cea că soțul și-ar fi ucis soția, iar mobilul se pare că este gelozia”, a spus Adrian Radu.

Potrivit procurorului, numărul exact de lovituri de cuțit aplicat femeii va fi stabilit de autopsie.

În ce privește motivul crimei urmată de sinucidere, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov a precizat că cei doi soți nu se mai înțelegeau de circa o lună de zile, iar femeia ar fi intenționat să introducă divorț.

Totodată, Adrian Radu a menționat că în locuință a fost găsită o medicație pentru persoane care acuză depresia, răspunzând unei întrebări legată de antecedentele bărbatului.

Doi soți, în vârstă de 50 și respectiv 57 de ani, au fost găsiți, luni, decedați într-un apartament din municipiul Brașov, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Poliția, chemată de vecinii de bloc

Conform sursei citate, femeia și bărbatul morți au fost găsiți de poliție, care a intervenit în urma primirii unui apel telefonic, întrucât fuseseră semnalate de locatarii vecini zgomote venite din apartamentul acestora.

”La fața locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliție, care a procedat la pătrunderea în forță, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Brașov, în locuință, unde a identificat două persoane decedate, soț și soție, de 57, respectiv 50 de ani.

Față de aspectele constatate, a fost solicitată echipa operativă de cercetare și a fost informat procurorul de caz. La acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, urmând a se stabili, în detaliu, împrejurările producerii evenimentului”, a transmis, luni, IPJ Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel