Data actualizării:
Data publicării:

Crimă terifiantă în Bacău. O tânără, ucisă de un bărbat în fața fraților ei de 9 ani. A intrat peste ea în casă și i-a cerut un foc

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O crimă terifiantă a avut loc în Bacău, acolo unde o tânără în vârstă de doar 20 de ani a fost ucisă de un individ.

O tânără de 20 de ani din județul Bacău a fost înjunghiată şi a murit la scurt timp la spital, după ce a fost atacată în propria casa de un bărbat cu afecţiuni psihice. Totul s-a petrecut sub privirile neputincioase ale fraților mai mici ai acesteia, gemeni în vârstă de nouă ani, relatează Pro TV.

Tânără de 20 de ani era din Republica Moldova, dar era stabilită în România de mai mulţi ani, împreună cu mama ei. Joi seară, fata se afla acasă doar cu fraţii mai mici, iar mama şi tatăl ei vitreg erau plecaţi în sat.

Individul ar fi intrat peste cei trei în casă şi i-ar fi cerut fetei un foc, ca să îşi aprindă o ţigară. Inițial fata ar fi reuşit să îl dea afară din casă, dar la scurt timp acesta s-a întors, a înjunghiat-o, iar după a fugit acasă la el, la cinci kilometri distanţă. O vecină care trecea pe drum la acel moment a auzit zgomote în casa tinerei și și-a chemat fratele să vadă ce se întâmplă. Bărbatul a găsit-o pe fată plină de sânge.  

„Pur şi simplu a venit şi a intrat în casă peste copii şi a făcut ceea ce a făcut. Eu sunt primul care a venit la faţa locului şi am găsit situaţia, nu vreau să o descriu. Era inconştientă. De respirat, respira”, a spus George Tânjală, vecin.

Tânăra a murit după ce medicii au încercat să îi salveze viața timp de o oră și jumătate

Bărbatul a fost cel care a sunat de urgență la 112. Tânăra ajuns la Spitalul Judeţean Bacău, dar la scurt timp a murit, în pofida încercărilor medicilor de a o salva. Florentin Radu, purtătorul de cuvânt al spitalului, a precizat că femeia a ajuns în stare critică.

„Stare foarte foarte critică, cu leziuni în zona gâtului. A fost resuscitată în repetate rânduri. După o oră şi jumătate de încercări pentru a-I salva viaţa s-a constatat decesul”, a spus Florentin Radu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău.

Principalul suspect are 23 de ani și este cunoscut cu afecțiuni psihice

Între timp, un alt sătean l-a imobilizat pe suspect, până au venit poliţiştii. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani cu afecţiuni psihice, care ar mai fi fost violent în trecut.

„În urmă cu un an a mai avut o agresiune. A agresat o fată care l-a luat la ocazie, tot la fel, cu obiecte contondente. A fost internat la psihiatrie, nu o dată, de mai multe ori”, a spus Cătălin Anton, primarul comunei Scorţeni.

„Este luat în evidență cu afecţiuni psihice. Cea mai recentă internare a fost în luna august când a ieşit din spital la cerere, pe semnătura bunicii”, a mai declarat Florentin Radu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bacău.

Potrivit vecinilor, el şi victima nu se cunoşteau, decât din vedere. Oamenii legii au deschis un dosar de omor, iar individul a fost dus la expertiza psihiatrică. Cel mai probabil el va fi reținut în următoarele zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel