Data actualizării:
Data publicării:

Crimă șocantă în Grecia. Antonis Karyotis (36 de ani) a fost aruncat peste bord, în portul Pireu, de angajații Blue Horizon - IMAGINI. A plătit bilet spre moarte

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto GreekCityTimes
foto GreekCityTimes
Antonis Karyotis avea doar 36 ani. Într-o clipă, viața sa a fost luată de către angajații Blue Horizon, care l-au aruncat peste bord, în portul Pireu. 

Vinovați de crima oribilă ar fi angajații Blue Star Ferries Blue Horizon. Deși cauza oficială este înecul, Antonis Karyotis prezenta răni la cap. Căpitanul navei și cei trei angajați sunt acuzați de ucidere din culpă. Constatările criminalistice urmează să fie transmise autorităților judiciare, în timp ce examinările asupra trupului continuă, arată presa din Grecia

Nava de pasageri Blue Horizon a Grupului Attica opera ieri pe ruta Pireu – Heraklion, când a avut loc oribila crimă. Bărbatul de 36 de ani avea bilet pentru a se îmbarca, se urcase pe navă, dar coborâse ulterior de pe ea și venise apoi să se îmbarce în ultimul moment. Imaginile video arată cum doi membri ai echipajului nu i-au mai permis acestuia să se urce pe barcă. 

Ultimele clipe din viața bărbatului au fost surprinse într-o filmare de către un pasager aflat pe o altă navă. Pe video se aude o femeie care strigă: ”Salvează-l”. Nava și-a continuat însă cursul normal ca și când nimic nu s-a întâmplat. În urmă, rămâne plutind trupul bărbatului de 36 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel