Crimă Onești. Valentin Iacob, avocatul soției lui Gheorghe Moroșan: Regretă că nu l-a putut opri. Avea o oarecare teamă de el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Soția lui Gheorghe Moroșan în timpul arestării / Sursa foto: captură videoAntena 3
Soția lui Gheorghe Moroșan în timpul arestării / Sursa foto: captură videoAntena 3
Valentin Iacob, avocatul soției lui Gheorghe Moroșan, a vorbit despre situația acesteia, după dubla crimă săvârșită de bărbatul de 68 de ani într-un apartament din onești.

"Părea resemnată în faţa situaţiei în care se află"

"Ultima dată când am văzut-o pe soţia lui Gheorghe Moroşan, îi părea rău pentru ce s-a întâmplat şi părea resemnată în faţa situaţiei în care se află. Nu pentru ea, ci pentru soţul ei. Părea convinsă că soarta lui este pecetluită. Mereu şi-a exprimat regretul pentru faptul că nu l-a putut opri şi că cele două persoane au fost nevinovate. Nu a ştiut niciun moment ce avea de gând să facă soţul său. A ştiut că vin la apartamentul ăsta, dar că lucrurile aveau să ia turnura pe care a luat-o nu a ştiut. Ea a spus că atât cât i-a permis calitatea de soţie a cooperat cu poliţia.", a declarat avocatul Valentin Iacob, în emisiunea Situation Room, de la Antena 3, prezentată de Cătălina Porumbel.

"Avea o oarecare teamă de soţ"

"Avea un sentiment aşa de acceptare a unor situaţii pe care le impunea soţul ei. Avea o oarecare teamă de soţ pentru că multe întrebări spunea ea nu i le pune pentru că ştia că nu primeşte răspuns. Nu neapărat pe situaţia creată dar şi pe alte situaţii de viaţă care se produc în sânul unei familii. (...) Au fost vreo două - trei momente în care chiar a plâns" a spus avocatul. 

"Am depus contestaţie"

"Am depus contestaţia la măsura arestării preventive, care va fi judecată de Tribunalul Bacău. Elementul principal din contestaţie este că ea nu a fost în acea locuinţă. Asta mi-a spus şi ea." a continuat reprezentantul legal. 

Luni, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel