Crimă Onești. Scurtu, șeful SIAS, discuție cu Mirițescu, șeful Poliției Române. Jurnalista Carmina Pricopie: I-a spus că va pleca la Onești atunci când consideră domnia sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3
Jurnalista Carmina Pricopie a vorbit despre modul în care polițiștii au acționat în cazul Onești, în care un bărbat de 68 de ani a luat ostatici doi muncitori pe care, ulterior, i-a ucis.

"Domnul Alexandru Scurtu, directorul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS), a mers la domnul Eduard Mirițescu, şeful Poliţiei Române, interimar, dar cu prerogative pe linie judiciară. A mers de trei ori la el, i-a solicitat, în prima fază, să trimită o echipă la Oneşti, iar apoi domnul Eduard Mirițescu i-a spus că va pleca cineva, va pleca el atunci când consideră domnia sa, nu de capul lui", a spus jurnalista Carmina Pricopie, în emisiunea Situation Room, prezentată de Cătălina Porumbel.

Luni, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor.

Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel