Crimă Onești. Muncitorii uciși, fără bază legală în apartamentul groazei. Unde trebuiau de fapt să se afle cei doi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Au ieșit la iveală noi detalii despre crima de la Onești. 

Cei doi muncitori care au fost uciși de Gheorghe Moroșan în apartamentul groazei de la Onești, unul dintre ei lăcătuş mecanic, celălalt electrician, s-au deplasat la un apartament aflat în proprietatea firmei, în vederea stabilirii necesarului de materiale pentru repararea instalaţiei electrice. Activitatea lor trebuia să se desfășoare, însă, numai în cadrul combinatului, și nu cu detașare pe teren, transmite RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Cazul Onești nu este singular! S-a mai întâmplat în București, în urmă cu 26 de ani. Reacția trupelor speciale, diferență majoră. VIDEO

Potrivit avocatului  Adrian Cuculis, firma la care erau cei doi angajați a transmis un document în care se arată faptul că nu existau proceduri și norme de detașare a lucrătorilor în afara combinatului. Mai mult, contractele de muncă ale celor doi arătau foarte clar că activitatea lor se va desfășura numai în combinat. Astfel, se pare că muncitorii se aflau în acel apartament fără o bază legală. În acest context, avocații analizează posibilitatea chemării în judecată civilă a Chimcomplex, în vederea obținerii de daune pentru familiile celor doi bărbați uciși.

VEZI ȘI: Caz Onești. Gheorghe Moroșan, în fața judecătorilor. „I-a spus avocatului că-și vrea casa înapoi”

Reamintim că, la începutul lunii martie, doi muncitori, unul de 38 de ani, altul de 55 de ani, au murit înjunghiaţi, după ce fostul proprietar al apartamentului în care lucrau a intrat peste ei şi i-a luat ostatici. 

VEZI ȘI: Caz Onești. Familia uneia dintre victime cere daune de 2 milioane de euro de la Poliție și MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel