Crimă Onești. Martor: Soția se plimba printre polițiști, vorbea cu el la interfon: "Nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Un bărbat care îi cunoștea pe cei doi ostatici din Onești ucişi de Gheorghe Moroşan şi care a asistat la cele întâmplate a declarat că a auzit-o pe soția criminalului în timp ce vorbea cu acesta.

"Soţia lui a fost acolo permanent, de la ora 16.00 şi ceva, şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba de la un bloc la altul, printre poliţişti. Am auzit-o când vorbea cu el la telefon, vorbea şi pe interfon: "Nu îi omorî, nu îi omorî. Mai lasă-i că poate primim bani în cont". Era o discuţie cu bani, nu ştiu", a declarat bărbatul pentru Antena 3.

Luni, Gheorghe Mureșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Vezi și: Crimă Onești. Fratele unuia dintre ostatici: Soția și fiica au încercat să îl sechestreze pe administrator. Poliția a zis că sunt nebune!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel