Crimă Onești. Fratele unuia dintre ostatici: Soția și fiica lui Gheorghe Mureșan au încercat să îl sechestreze pe administratorul apartamentului. Poliția a zis că sunt nebune!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Paul Iștoan, fratele unuia dintre ostaticii uciși de Gheorghe Mureșan, într-un apartament din Onești, a povestit că soția și fiica acestuia au încercat să îl sechestreze pe administratorul apartamentului, în urmă cu zece ani.

"Cel care administra apartamentul, care avea cheie, acum vreo zece ani, a fost agresat de soția agresorului şi de fiica sa. Au încercat să îl sechestreze într-un mod similar. Fiind două femei şi el un bărbat, a reuşit să scape şi a fugit direct la poliţie. A depus o plângere la Poliţia din Oneşti. Răspunsul de la Poliţie, din câte am înţeles, a fost: "Nu avem ce să le facem că sunt nebune.", a declarat Paul Iștoan, în emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, prezentată de Cătălina Porumbel.

Luni, Gheorghe Mureșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Vezi și:  Crimă Onești. Martor: Soția se plimba printre polițiști, vorbea cu el la interfon: "Nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel