Crimă Oneşti. Dumitru Coarnă explică de ce s-a intervenit târziu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursa: Facebook Dumitru Coarna
Sursa: Facebook Dumitru Coarna
Dumitru Coarnă, deputat PSD și fost lider al sindicatului naţional al poliţiştilor şi personalului contractual (SNPPC), a vorbit despre modul defectuos de intervenție al polițiștilor în cazul dublei crime de la Onești. 

Parlamentarul Dumitru Coarnă susține că șeful de dispozitiv ar fi trebuit să dea ordinul pentru ca polițiștii prezenți la fața locului să intervină. 

„Nu știu cine e, nominal, că vi l-aș spune public. Trebuie să fie unul dintre șefii poliției din zona respectivă, pentru că până la urmă decizia de a pătrunde a fost luată de șeful de la divizia de acțiuni speciale, și-a asumat el lucrul ăsta.

Și-a asumat prea târziu pentru că aceste structuri nu intră atunci când doresc ele, ci atunci când li se spune. Oamenii sunt la dispoziția organului judiciar. Nu trebuie să punem presiune pe cei cu funcție de execuție. Ei au fost prezenți și au încercat să facă atât cât au primit dispoziții de la cei care i-au condus. Problema e alta, la logistică”, a declarat deputatul PSD. 

Agresorul, spune Coarnă, a fost imobilizat atât cu gloanțe din cauciuc, cât și cu gloanțe letale. Acesta motivează că un ordin de intervenție venit mai devreme ar fi salvat viețile celor doi bărbați uciși. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel