Crimă Onești. Ce făcea Gheorghe Moroșan când a intrat Poliția în apartament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Apar noi informații referitoare la ce s-a întâmplat în apartamentul din Onești în care Gheorghe Moroșan a ținut ostatici doi muncitori pe care, ulterior, i-a ucis.

În momentul în care erau pe balcon, Gheorghe Moroşan discutând cu autorităţile, se pare că, la un moment dat, unul dintre ostatici, bărbatul de 52 de ani, ar fi încercat să îl lovească pe atacator, iar în acel moment nu a mai ţinut cont de absolut nimic şi a început să îi înjunghie.

Bărbatul care l-a atacat este primul care a fost înjunghiat şi a decedat în foarte scurt timp. Ar fi avut loc o luptă şi cu cel de-al doilea ostatic care a avut mai multe tăieturi, lovituri, potrivit Antena 3.

Gheorghe Moroşan pusese o scară în faţa uşii pentru a bloca accesul. În momentul în care poliţiştii au reuşit să o spargă şi au pătruns în apartament, bărbatul s-a pus în dreptul uşii pentru a opune rezistenţă. 

Luni, Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Vezi și: Crimă Onești. Noi imagini cu criminalul și una dintre victime. Ce făcea Gheorghe Moroșan în balcon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel