Crimă Onești. Bode: Urmele de pe corpul uneia dintre victime erau de la muniție neletală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Lucian Bode
Sursa foto: Facebook Lucian Bode
Lucian Bode, ministrul de Interne, a făcut mai multe declarații despre cazul de la Onești.

"M-aţi întrebat despre acele urme de pe corpul uneia dintre victime. Erau urme de la muniţie neletală şi pot să va spun doar atât... S-au tras două cartuşe. Fiecare cartuş are în compoziţie 15 bile de cauciuc. Din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere, unde era agresorul şi unde era victima", a declarat Lucian Bode.

Luni, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Vezi și: Brăcea, anchetatorul de acum de la Onești, în mijlocul acțiunii când s-au produs crimele. ”Între ei, a existat, cu siguranță, o discuție”

Crimă Onești. Scurtu, șeful SIAS, discuție cu Mirițescu, șeful Poliție Române. Jurnalista Carmina Pricopie: I-a spus că va pleca la Onești atunci când consideră domnia sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel