Crimă Onești. Plângere penală împotriva celor care au intervenit. Anunțul făcut de fratele unei victime
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3
Un dosar penal ar putea fi deschis pe numele polițiștilor și echipelor speciale care au intervenit la crima din Onești. 

Fratele unei victime a declarat în direct la Antena 3 că va urma să depună plângeri penale asupra celor care au intervenit în acest caz, imediat după ce va discuta cu un avocat.

”Mai întâi să termin cu toate aceste zile de coșmar și apoi cred că aceasta e direcția în care voi merge. Trebuie să vorbesc mai întâi cu un avocat. Cel mai tare m-a deranjat că toți păreau foarte relaxați. Trupele speciale m-aș fi așteptat să se îmbrace foarte repede și să fie pregătite pentru atac. În momente de acest gen oricine poate să cedeze. Nu trebuie să stai la vorbe, la țigară, că omul e calm. Chiar negociatorul spunea: Stați mă liniștiți că voi sunteți mai agitați ca el. Ăsta cedează. Încerca să îi încurajeze pe polițiști”, a declarat Paul Iștoan, fratele unei victime. 

VEZI ȘI: Onești. Primele imagini din apartamentul crimelor

Vă reamintim că luni, doi muncitori au fost luați ostatici într-un apartament din Onești și uciși de Gheorghe Moroşan, un bărbat de 68 de ani nemulțumit de faptul că soţia sa fusese găsită vinovată de un furt uriaş de la Combinatul Chimcomplex Borzești, iar asta a dus la pierderea locuinței lor. Cei doi muncitori erau angajații firmei care l-au executat silit.

VEZI ȘI: Asasinare Onești. Ministrul de Interne, despre rezultatele preliminare ale anchetei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel