Crimă Onești. Adjunctul IPJ Bacău a ajuns după ce s-a terminat totul. Cristian Gheorghe: Dă explicații chiar acum
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 03 Martie, 15:26
Foto: Pixabay.com
Cristian Gheorghe, adjunctul Direcției de Investigații Criminale a explicat de ce adjunctul IPJ Bacău a ajuns la locul intervenției din Onești după ce toată acțiunea se terminase. 

Adjunctul IPJ Bacău a ajuns la Onești, la locul tragediei, după ce toată acțiunea s-a terminat, a precizat realizatorul TV Cătălina Porumbel în direct la Antana 3. Mai mult, pe parcursul operațiunii, adjunctul IPJ Bacău a ținut legătura cu șeful Poliției Onești pe telefon. 

Vă confirm faptul că inspectorul șef adjunct, care se afla la comanda Inspectoratului, la momentul respectiv, a ajuns la locul faptei după ce se terminase operațiunile”, a declarat Cristian Gheorghe, adjunctul Direcției de Investigații Criminale.

Întrebat dacă i se pare normal ca cel care comandă o operațiune să ajungă după ce ea s-a terminat și dacă a dat vreo explicație, Cristian Gheorghe a răspuns: 

”Da... ăăă... înțeleg ceea ce îmi spuneți... asta facem acum și promit că vin în fața dvs... mă țin de cuvânt... în momentul de față dă explicații despre tot ceea ce s-a întâmplat”, a completat adjunctul Direcției de Investigații Criminale.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro