Crimă macabră la Caracal. Dumitru Coarnă: Un caz care cutremură societatea civilă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Poliția desfășoară cercetări ample la Caracal acolo unde două fete sunt date dispărute. O descoperire șocantă a fost făcută de anchetatori.

Două fete care locuiesc în localități diferite, dar în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții asemănătoare, la trei luni distanță. Cele două au fost văzute ultima oară în timp ce erau luate la ocazie. Surse au declarat pentru România TV că în curtea unui mecanic ar fi fost descoperite cadavre carbonizate. Dumitru Coarnă, președintele SNPPC a intervenit în direct. 

”Este în mare parte corect ceea ce spuneți dumneavoastră (n.r România TV), dar în momentul de față suntem într-o procedură de verificare a unei informații clare, concrete, care ne duc la această informație a unui criminal în serie”, a precizat Dumitru Coarnă la România TV. 

”Un caz care cutremură societatea”

În cadrul aceleiași intervenții televizate, președintele SNPPC a spus că acest caz este unul dintre cele mai grave din ultima perioadă. 

”Eu chiar am fost polițist și am avut cazuri. De anvergura asta cred că de la cazul Râmaru nu am mai văzut așa ceva. Este un caz care cutremură tot ce înseamnă societate civilă pentru că în România anului 2019 se poate întâmpla așa ceva. Este un caz destul de complex”, a mai spus Dumitru Coarnă.

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror.

Vezi și: Fete dispărute din Caracal, descoperire macabră. Psiholog criminalist: E varianta cea mai groaznică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel