Crimă în Târgu Jiu. Cadavrul unui bărbat, descoperit într-o piață
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o piață din Târgu Jiu, în zona tarabelor pentru legume. Individul suspectat că l-a ucis în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, a fost reținut pentru 24 de ore.  

Printr-un apel la 112 efectuat de o femeie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că, în Piața 9 Mai, în zona tarabelor pentru legume, a fost găsit un bărbat în stare de inconstiență.

IPJ Gorj a transmis că polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că persoana în cauză este un bărbat de 60 de ani, din Târgu Jiu. Decesul a fost constatat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, potrivit gorjeanul.ro.

Concluziile medico-legale preliminare au arătat că victima nu prezenta leziuni vizibile, iar în cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Autopsia a arătat că moartea a fost violentă 

În această dimineaţă însă, ca urmare a autopsiei dispuse de polițiștii de investigații criminale, a reieșit faptul că moartea bărbatului a fost una violentă.

Ulterior, s-a constatat că, în seara de 26 aprilie a.c., în timp ce se afla în zona tarabelor, victima a fost agresată de un bărbat de 38 de ani, din Târgu Jiu, în cadrul unui conflict spontan declanșat pe fondul consumului de alcool.

Suspectul, identificat și reținut pentru 24 de ore

Încadrarea juridică s-a schimbat din ucidere din culpă în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și s-a dispus declinarea competenței în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Suspectul a fost identificat de polițisti și, în cele din urmă, reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel