Crimă în Sibiu. O tânără de 21 de ani, găsită moartă într-un apartament
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Sibiu.

Descoperire macabră în municipiul Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă într-un apartament. Cadavrul a fost descoperit după ce în jurul orei 15:30, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi decedată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din Sibiu. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă.

Trupul victimei, transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din judeţul Braşov, decedată. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei", au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

Totodată, IPJ Sibiu precizează că, din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniş, a fost identificat şi prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Tânărul este audiat în vederea lămuririi circumstanţelor comiterii faptei, precizează oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel