UPDATE: Comunicatul Poliției/ Un bărbat din București și-a tăiat soția la gât și apoi a incendiat casa în care se afla băiețelul de 7 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Apar primele clarificări din partea Poliției cu privire la apelul la 112 făcut de o mamă din București. 

UPDATE: Se pare că mama agresorului a fost cea care a apelat 112. Cu privire la starea femeii agresate, mama băiețelului de 7 ani, medicii sunt rezervați. Ea este în stare gravă. Odată ajunsă la Spitalul Universitar, femeia a intrat direct în operație. Bărbatul află astăzi dacă va fi arestat pentru 30 de zile. Se pare că oribilul gest s-a produs pe fondul geloziei, conform Antena 3. 

UPDATE: Din comunicatul poliției reiese că bărbatul și-ar fi atacat soția, nu fiica, și apoi a incendiat casa în care se afla copilul de 7 ani.  

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii de la Secția 24 din București au fost sesizați că, la o locuință din Sectorul 5, are loc un caz de violență domestică. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat care nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol. Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.

---- 

Știrea inițială

Conform Digi24, un bărbat din București și-ar fi înjunghiat fiica și apoi a incendiat casa. Mama fetei a fost cea care a sunat la 112 și a făcut anunțul groaznic. Se pare că în casă se afla și un băiețel de 7 ani. 

Se pare că, odată ajunși la fața locului, anchetatorii au confirmat existența celor semnalate la 112. Bărbatul se află în custodia poliției, iar fiica sa a fost scoasă din imobil cu tăieturi în zona gâtului, inconștientă. Băiatul de 7 ani nu a prezentat urme de violență. 

Citește și: Crimă oribilă în Bran: Nicu și Alexandra, soț și soție, au fost găsiți morți în locuință. Ușa casei a fost deschisă cu toporul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel