Crimă dublă la Onești. Criminologul Dan Antonescu: Cele două victime s-ar fi putut ajuta între ei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Cei doi muncitori care au fost sechestrați și omorâți la Onești aveau mâinile legate la spate cu niște coliere de plastic și nu se puteau apăra. Criminologul Dan Antonescu susține că bărbații s-ar fi putut ajuta între ei pentru a se elibera.

"Cele două victime se puteau ajuta între ei, mai ales că sunt niște obiecte care nu sunt necunoscute pentru un electrician. Ele sunt folosite pentru  a aduna la un loc fire electrice sau alte obiecte. Dar trebuie să ținem cont că avem de a face cu un individ, din punctul meu de vedere, cu probleme psihice, dar nu de așa manieră încât să scape de răspunderea penală pentru că el și-a dus planul la final, dar e clar că a exagerat total ceea ce a făcut față de frustrările pe care le-a trăit el în ultimii ani.

Ar mai fi câțiva autori morali. Unul dintre ei este deja în arest pentru 30 de zile și aici mă refer la soția autorului, dar mă gândesc și la vecinii lor, la prietenii din apartamentul de deasupra, de unde femeia ținea legătura cu soțul ei. Cum de nu le-a dat prin cap să îl liniștească, să îl potolească? Ba din contră, au lăsat-o pe femeia respectivă să-l încurajeze. Sunt niște aspecte care sigur vor fi luate în calcul de către procurori și ulterior de către instanță.", a declarat Dan Antonescu la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Crimă DUBLĂ la Onești. MĂRTURIA unui jurnalist care a văzut tot: Am rămas traumatizat! Nu am dormit toată noaptea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel