Crima din Sinaia. Bărbatul care și-a omorât partenera în stradă și a fugit beat la volan, lăsat în libertate 
Autor: Dan Carp | Publicat pe: 19 sep, 12:28
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Bărbatul care și-a lovit partenera pe care o cunoscuse pe internet lângă o pensiune din Sinaia și apoi a fugit beat la volan, va fi cercetat în libertate, relateză Antena 3. 

Din primele informații din anchetă, se pare că femeia și bărbatul s-au cunoscut pe internet și era pentru prima oară când se vedeau. Cei doi ar fi urmat să petreacă un weekend într-o pensiune din Sinaia. Aceștia au stat la masă, după care ar fi plecat să se cazeze. Numai că în fața pensiunii, bărbatul a lovit-o cu palmele pe femeia care era proaspăt operată la cap. Aceasta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt. Femeia a fost declarată decedată la scurt timp.

După ce a văzut ce a făcut, individul s-a urcat beat la volan și a încercat să fugă. Alcoolemia măsurată de polițiști, după ce l-au depistat la câțiva zeci de kilometri distanță, era de 1.40 la mie.

Numai că procurorul nu a considerată că individul reprezintă un pericol public și nici nu poate influența ancheta, astfel că nu a cerut arestarea preventivă. 

Martorii din zonă s-au declarat șocați de cele văzute. 

G Ad:

"Să vii la munte și să faci așa ceva, mi se pare..." a spus una dintre femeile care se afla în zonă în momentul nefericit. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro