Crima din Sibiu. Cum s-a cunoscut Florentina cu iubitul care a ucis-o. "Auzea voci. La un moment dat a fugit în pădure"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Vezi în articol mărturiile prietenului tânărului care şi-a ucis iubita într-un apartament din Sibiu.

Mama tinerei ucise într-un apartament din Sibiu nu se află momentan în țară. Femeia este în Italia, iar după ce a aflat tragica veste, se va întoarce de urgență în țară. Se pare că Florentina Paula Alexandra, tânăra de 21 de ani care a fost ucisă într-un apartament din Sibiu de către iubitul ei, a fost crescută de bunicul ei de la vârsta de un an. Bărbatul a mărturisit cu lacrimi în ochi că nepoata lui era plecată de acasă de două săptămâni și că nu știa de relația ei cu ucigașul. 

VEZI ȘI: "Ea îl ajuta să se calmeze, să-și revină". Bunicul fetei ucise în Sibiu, mărturisiri dureroase: "Eu am crescut-o. Am fost și mamă și tată"

De cealaltă parte, un prieten al individului spune că tânărul de 24 de ani a avut mai multe episoade psihotice, pleca în pădure şi ameninţa că se sinucide. 

"El a avut probleme și în trecut cu episoade psihotice. A avut mai multe la rând într-o perioadă relativ scurtă, din octombrie-noiembrie, şi în urma unui episod mai sever, a fost internat la psihiatrie pentru patru zile și după aia a fost externat. 

A început să urmeze un tratament și pe parcursul tratamentului, respectiv la început, încă mai avea căderi și episoade în care disocia sau auzea voci sau simțea anxietate și agitație. La un moment dat a fugit în pădure ca să se sinucidă. Noi, când am aflat, am mers să-l căutăm și să-l aducem înapoi", este mărturia unuia dintre prietenii tânărului ucigaş din Sibiu.

De cât timp îl știa Florentina pe tânărul de 24 de ani

 

Potrivit prietenului tânărului ucigaş din Sibiu, Florentina îl știa pe acesta de mai mult timp și chiar ar fi încercat să îl ajute cu problemele pe care le avea.

"Practic cei doi s-au cunoscut nu cu mult timp înainte ca el să înceapă să aibă psihozele pe care le-a avut. Ea în ciuda acestui fapt, a rămas în continuare lângă el și l-a ajutat și l-a susținut și a fost și ea să-l caute atunci la ultima lui psihoză, după care tot timpul cât stea împreună, ea îl ajuta, îl ajuta să se calmeze, să-și revină și să poată să urmeze o viață normală", a mai spus acesta.

VEZI ȘI: Cine este tânăra de 21 de ani ucisă într-un apartament din Sibiu de către iubitul ei - Foto în articol 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel