CRIMĂ COAFOR TITU. Dezvăluire dureroasă: Ce făcuse tatăl tinerei ucise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un militar, care tocmai sosise din Afganistan, și-a ucis partenera de viață, alături de care avea un copil, într-un coafor din Titu. 

Militarul nu și-ar fi ucis soția din cauza traumelor din misiunea militară, ci din cauza geloziei și comportamentului său agresiv. Fosta soție a acestuia a afirmat că el era agresiv inclusiv cu ea, dovadă stând numeroasele plângeri la poliție, în urma bătăilor. 

Tânăra asasinată se despărţise de subofiţer acum o săptămână şi, în ciuda rugăminţilor bărbatului, nu avea de gând să îi mai dea o şansă.

Militarul a fost reținut pentru 30 de zile, iar procurorii au cerut arestarea lui preventivă. El și-a ucis partenera de viață, în vârstă de doar 25 de ani, într-un salon din Titu. Tânăra se afla la manichiură. 

[citeste si]

Tatăl tinerei a dus-o la coafor. A lipsit doar cât a plătit niște facturi

Cutremurător este că tânăra se temea de fostul său partener și de tatăl fiicei lor pentru că o urmărea. Astfel, în ziua crimei, tatăl tinerei a condus-o la coafor. Bărbatul a lipsit pentru câteva minute, timp în care în salon a intrat militarul care i-a ucis fiica. 

”El a plecat să plătească nişte facturi. Şi în timpul ăla... Că dacă era taică-său lângă ea nu se întâmpla poate, nu apuca să o omoare, mamă!”, a spus bunica fetei, la un post de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel