Crima care a îngrozit Spania, comisă de un român. Trei zile de doliu după ce bărbatul și-a otrăvit fiicele de 2 și 4 ani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un orășel din Spania a anunțat trei zile de doliu după ce un român și-a otrăvit fiicele de 2 și 4 ani, apoi s-a sinucis.

Crima care a îngrozit Spania a fost comisă de un român. Bărbatul și-a omorât cele două fiice, în vârstă de doi și patru ani, și apoi s-a sinucis. Tragedia s-a întâmplat în regiunea Alboloduy (Almería). Cea care le-a găsit pe fetițe moarte a fost chiar mama acestora. Descoperirea macabră a fost făcută într-o clădire folosită ca depozit la ferma unde lucra bărbatul.

Acum au apărut noi detalii cutremurătoare în acest caz. S-a aflat că cei doi soți locuiau separat de mai multă vreme, iar femeia voia să divorţeze. Fetițele au rămas cu mama lor, dar bărbatul avea voie uneori să petreacă timp cu ele, potrivit unei hotărâri judecătorești, așa că și-a luat fiicele în weekend. Mai mult, el ar fi avut un ordin de restricție pentru că şi-ar fi lovit şi ameninţat soţia, astfel încât nu avea voie se apropie de femeie mai aproape de 500 de metri. Tocmai din acest motiv în Spania s-a stârnit acum un val de revoltă pentru că se consideră că autoritățile nu au prevenit această crimă.

Femeia voia să se întoarcă cu fiicele ei în România

"În această duminică, a luat fetele așa cum era programul și fetele au fost otrăvite cu o substanță toxică. (...) Femeia fusese şi într-un centru de primire pentru femeile care sunt victime, a stat o vreme în Granada, dar a plecat pentru că voia să se întoarcă în România, și ca să se întoarcă avea nevoie de permisiunea tatălui ca să le ia" a explicat Miguel Martin, jurnalist Diario de Almeria, potrivit Pro TV.

În orăşelul unde locuiau femeia şi fetiţele, au fost declarate trei zile de doliu, iar oamenii se declară șocați de cele întâmplate. Românii stabiliți în Spania încearcă acum să se unească și să o ajute pe femeie.

"Pentru că avem o comunitate mare de români aici în zona Almeria, Andaluzia, suntem șocați de un asemenea caz. Am și scris în anunțul nostru de pe grup, poate să ne contacteze și oferim sprijinul mamei. Nici nu vă pot descrie în cuvinte drama unei mame care trece prin așa ceva", a declarat Daniela Bogdan, membră în comunității românești din Spania.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul. Deocamdată nu este cunoscută substanța cu care au fost otrăvite copilele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel