Crimă Botoșani. Sora fotografului acuzat că a ucis-o pe Petronela rupe tăcerea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bianca Ionel, sora fotografului din Botoșani acuzat că a ucis-o pe Petronela, o fată în vârstă de 18 ani, a transmis un mesaj cutremurător.

Fata nu crede că băiatul a făcut oribila crimă.

"Da, mama este parinte. E mama la doi copii, mama care ne-a crescut. Dumnezeu stie cum. Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? Stiti voi ca el e faptasul? Aloooo presa? Chiar atat de foame va este? Ati fost la audieri cu noi? Pardon, dar nu v-am vazut. Dar v-am vazut cum erati disprati sa-i faceti poze si sa veniti sa intrebati care e procedura si de-acolo ati scris ce ati vrut.

Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina. Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. SUSPECT, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi. Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cat mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa. Si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sange in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam. El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o", a fost mesajul transmis de sora fotografului acuzat de crimă.

[citeste si]

Ucisă la o ședință foto

Petronela a mers în pădure cu Bogdan, tânărul de 16 ani, pentru o ședință foto. Între cei doi a început un conflict în momentul în care Petronela i-a jignit acestuia iubita, ceea ce a condus spre incidentul cumplit. Fata a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel