Crimă absurdă! Un bărbat și-a ucis cei trei copii în BISERICĂ și apoi s-a sinucis
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă absurdă! Un bărbat și-a ucis cei trei copii în BISERICĂ și apoi s-a sinucis / Foto: Pixabay, de Jan Marcus Trapp
Crimă absurdă! Un bărbat și-a ucis cei trei copii în BISERICĂ și apoi s-a sinucis / Foto: Pixabay, de Jan Marcus Trapp
Un tată și-a ucis cei trei copii în biserică, apoi s-a sinucis.

Crimă absurdă în SUA. Un tată şi-a împuşcat mortal cei trei copii minori, precum şi o a patra persoană, înainte de a se sinucide cu aceeaşi armă, într-o biserică din capitala californiană Sacramento, luni seara, relatează Agerpres, citând AFP, EFE şi Xinhua.

Bărbatul avea 39 de ani, iar cele trei fete 9, 10 şi 13 ani, a precizat biroul şerifului din Sacramento.

A patra victimă este un membru al bisericii care însoţise familia în lăcaşul de cult şi deocamdată nu este clar dacă exista o relaţie personală între aceasta şi asasin. Mama copiilor trăieşte şi colaborează cu poliţia, au menţionat autorităţile.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a deplâns pe Twitter aceste crime "absurde". "Încă un act de violenţă cu armă de foc absurd în America, de această dată la noi. Într-o biserică în care erau şi copii", a scris el, declarându-se "distrus" de cele întâmplate.

Atacurile cu arme de foc, mai ales în şcoli, centre comerciale sau lăcaşuri de cult sunt frecvente în SUA, administraţiile care s-au succedat nereuşind să le pună capăt, în special din cauza dispoziţiilor din Constituţie care protejează dreptul cetăţenilor americani de a deţine o astfel de armă.

Mai mult, violenţele cu arme de foc s-au intensificat în Statele Unite de la debutul pandemiei de coronavirus. În 2021, astfel de acte s-au soldat cu peste 44.000 de morţi, în cea mai mare parte sinucideri, potrivit site-ului Gun Violence Archive.

Dubla crimă la biserică, în Argeș. Colonelul (r) Andrei Banu, despre misterul care a îngrozit România

Reamintim că în luna mai 2021,în zona bisericii din Mihăiești, județul Argeș, aflat într-o criză de gelozie, un bărbat și-a ucis fosta parteneră de viață și pe fiul ei. Polițiștii care au intervenit la fața locului au găsit inițial cadavrul copilului de 15 ani, care prezenta leziuni în zona capului și ulterior, pe cel al femeii, în curtea bisericii, cu o rană adâncă la gât. 

El a fost imobilizat de polițiști în timp ce încerca să-și pună capăt zilelor. În cele din urmă, a fost preluat de o ambulanță și transportat cu tăieturi în zona gâtului la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Individul fusese invitat la „Acces Direct”, în urmă cu patru luni. Atunci, el și soția lui au mers la TV într-o tentativă de împăcare publică. Când a fost întrebat despre informația că și-ar fi amenințat soția cu moartea, bărbatul a recunoscut și a mărturisit că nu va ezita să recurgă la un gest extrem, în caz că femeia îl va părăsi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel