Cremă pentru torturi și prăjituri. Cele mai bune rețete
Dacă adori cremele pentru torturi și prăjituri făcute în casă, iată cele mai delicioase variante pentru dulciurile din noaptea de Anul Nou.
Cremă de unt
Ingrediente
1 pachet de unt
4 ouă
1 pahar de zahăr
100 g de zahăr pudră
vanilie
Mod de preparare
1. Amestecă ouăle cu zahăr. Fierbe masa într-o cratiță cu fundul gros până se va îngroșa.
2. Bate zahărul pudră cu unt și adaugă crema de ouă și vanilie.
Cremă cu ouă și lapte condensat
Ingrediente
200 g de unt
100 g de lapte condensat
2 gălbenușuri de ou
vanilie sau 30-50 ml de lichior
Mod de preparare
1. Bate laptele condensat cu unt.
2. Freacă gălbenușurile cu vanilie sau lichior, adaugă amestecul în cel de unt.
Cea mai simplă cremă pentru torturi și prăjituri
Ingrediente
5 linguri de făină
1 cană cu lapte
1 cană cu zahăr
1/2 linguriță de sare
1 cană de unt nesărat, la temperatura camerei
1 linguriță de esență de vanilie
Mod de preparare
Într-o tigaie, combină făina împreună cu laptele. Amestecă, până când obții o textură omogenă, iar laptele se transformă într-o pastă. Dă deoparte compoziția și las-o să se răcească.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News