Cream, AMENINȚATĂ cu moartea după scandalul de la Exatlon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Claudia Pavel, alias Cream, este amenințată cu moartea după eliminarea de la Exatlon care s-a lăsat cu scandal.

Cântăreața s-a certat la cuțite cu Anca și Diana Bulimar, și-au aruncat vorbe grele, iar la momentul în care Claudia a trebuit să-și ia ramas bun de la echipă, artista i-a pupat pe toți, mai puțin pe cele două sportive.

Gestul ei a fost condamnat de fanii celor două și nu numai. Arista a început să primească zeci de mesaje jignitoare pe conturile de socializare. Familia nu le-a luat în seamă până în momentul în care Claudia Pavel a fost amenințată inclusiv cu moartea, scrie Wowbiz.

[citeste si]

"Bună, Claudia! Vreau să știi că te aștept la aeroport să-ți scot ochii și să-ți sparg dinții (...)", "O să regreți că trăiești", sunt doar câteva din mesajele pe care artista le-a primit, celelalte neputând fi reproduse din cauza cuvintelor jignitoare și amenințărilor șocante.

Plângere la Poliție

Familia artistei este disperată și vrea să meargă la Poliție pentru a depune plângere.

"Familia Claudiei angajează gărzi de corp. Nu se poate așa, până unde s-a ajuns! Claudia a fost amenințată cu moartea. Suntem foarte speriați, lucrurile au luat-o pe o cale complet greșită, de neînțeles. Claudia primește mesaje foarte urâte, primește amenințări cu moartea și ne este teamă pentru siguranța ei și a familiei noastre. Vom lua măsuri măsuri și angajăm și firmă de securitate", a spus Paula Pavel, sora lui Cream, pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel