Craiova - Viitorul, Cupa României. Mangia: Există probleme
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că din punct de vedere mental formaţia sa este OK după înfrângerea cu FCSB (scor 2-3) din campionat, dar a precizat că există unele probleme fizice înaintea partidei cu FC Viitorul din semifinalele Cupei României.

"Din punct de vedere mental echipa este OK după meciul cu FCSB. Ştim ce am făcut, unde am făcut bine, unde mai puţin bine. Fizic însă nu ştim cum stăm. Vom vedea câţi jucători voi avea la dispoziţie. Noi nu vom menaja jucători nici în acest meci, nici în următorul (n.r. - cu CFR Cluj din Liga I). Asta şi pentru că avem ceva probleme de lot. Trebuie să aşteptăm antrenamentul de azi, în acest moment nu ştiu cine va fi 100% şi cine nu", a afirmat Mangia.

"Joi va fi prima parte a dublei întâlniri din Cupă. E un meci important, sper să fie la fel de frumos cum au fost multe cu FC Viitorul. Meciurile cu FC Viitorul au fost şi deschise, dar şi închise, cum s-a întâmplat ultima oară când am jucat la Ovidiu. Când s-a jucat la Craiova au fost mereu deschise. Sper ca echipa mea să aibă atitudine, aşa cum a arătat şi duminică. Nu cred că vor fi multe schimbări în meciul de mâine pentru că nu putem. Pot fi, însă în teren mâine şi duminică vom avea cu siguranţă cel mai bun 11 pe care îl avem la dispoziţie", a adăugat Devis Mangia.

Tehnicianul a precizat că formaţia sa luptă în continuare pentru ambele obiective, câştigarea Cupei României şi a titlului. "Vrem Cupa României şi ne vom lupta în campionat pentru un loc mai bun de locul 3. Noi luptăm pentru ambele obiective. Normal, şansele sunt puţin scăzute după meciul de duminică, dar nimic nu e închis. Noi luptăm pentru noi, nu pentru alte echipe. Pentru campionat, meciul cu CFR e important. Nu e normal că avem o zi mai puţin pentru pregătirea meciului de duminică (n.r. - faţă de CFR Cluj), dar asta e", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel