Cozmin Gușă și Bogdan Chirieac, detaliu EXPLOZIV: "E puternic SABOTAT, pe față! / Mancurți ațâțați să-l ÎNJURE"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cozmin Gușă și Bogdan Chirieac au vorbit despre SIIJ, în contextul alegerilor, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Înaintea furturilor, înainte minciunilor, înaintea corupției, înaintea orice, avem fundamentul democrației care sunt alegerile libere și corecte. Delictul legat de alegeri libere sau corecte, care nu sunt așa, este cel mai grav delict pe care mai ales un om din justiție poate să o săvârșească. Dacă asta cu alegerile merge prost, totul merge prost și nu mai putem avea încredere nici în procurori, nici în judecători, nici în instituțiile lor reprezentative, nici în SIIJ, dacă nu anchetează așa ceva.

Eu am tot așteptat de la SIIJ-ul ăsta, și încă sper să fie o structură mai greu de intimidat care să încerce să ia la rangă, mai pe românește", a declarat Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Bogdan Chirieac: Nu, Cozmin, SIIJ e puternic sabotat! Deci nu are buget, nu are oameni. Deci e un sabotaj la scară largă, pe față.

Cozmin Gușă: E sabotaj pe scară largă și fel de fel de mancurți care se exprimă public sunt ațâțați să înjure la adresa SIIJ-ului, ei nemaiputând să observe marile derapaje din justiția ultimilor 30 de ani. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel