Cozmin Gușă: Ciucă și Karl Nehammer nici nu se pot compara. Am făcut această observație ca să înțelegeți cine e cancelarul Austriei / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Cozmin Gușă a încercat să facă o comparație între premierul Nicolae Ciucă și Karl Nehammer, cancelarul Austriei.

El a spus că cei doi lideri politici nici măcar nu se pot compara. 

3. Sursa foto... (nicolae-ciuca_20708200.jpg)

„Eu am studiat CV-ul lui Karl Nehammer, cancelarul Austriei. Văzându-l pe Karl Nehammer, ofițer militar de carieră, cu facultatea făcută la 40 de ani, mi-a scăzut spiritul critic față de Nicolae Ciucă. Ce vreau să spun este că Nicolae Ciucă nu se compară cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei. Karl Nehammer este jos, jos, jos.

Am vrut să fac această observație pentru oamenii care nu știu unde să-l așeze pe Karl Nehammer. Să-l așezați cu mult, mult, mult mai jos decât îl așezați pe Nicolae Ciucă”, a spus Cozmin Gușă la DC News și DC News TV, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

4. Cancelarul... (reactia-cancelarului-austriac-nehammer_91739700.jpg)

Deferiţi mass-media, sez. 3, ep. 12. Gușă, Chirieac și Vâlcu, analiza momentului:

VEZI ȘI: Gușă dezvăluie două discuții interne: E primul om important din Austria care a cerut scuze pentru piedica pusă României privind aderarea în Schengen

Cozmin Gușă a dezvăluit niște discuții extrem de interesante cu doi oameni importanți - unul din Austria și unul din Croația.

Cozmin Gușă a relatat două discuții foarte interesante din jurul subiectului cu Schengen.

„Vinerea trecută, când nu am putut să facem emisiunea, eram în Slovenia. Era prima zi după decizia cu Schengen. Primul care a venit să vorbească cu mine a fost președintele Federației de Judo din Austria care are o funcție importantă în forul european, un om extrem de experimentat. A cerut scuze pentru cancelarul Austriei. Mi-a arătat o serie de articole extrem de critice din Austria legate de refuzul privind aderarea. Mi-a zis: „ce să facem?  Aceasta este decizia politică. Cred că la noi, ca și la voi, nu putem face nimic în afara alegerilor. Vă cer scuze cât pot eu ca persoană publică românilor și ție, bineînțeles”, a zis Cozmin Gușă la DC News și DC News TV, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

„Apoi, stând cu el de vorbă, a venit la mine o femeie, un fost ministru din Croația. O persoană bine ancorată în politică. Reprezintă judo și Comitetul Olimpic și Sportiv din Croația. Mi-a zis: „Vai, Cozmin, nu îmi vine să cred că noi am fost admiși, iar voi nu. Eu știu situația din România. Am fost de multe ori acolo. În niciun caz, noi nu stăm mai bine ca voi... după cum văd eu lucrurile...” Eu i-am zis: „Eee... cine știe ce ați făcut voi pe acolo...” Iar ea se uită râzând la mine și spune: „Noi?! Germania a făcut tot ce a făcut, Germania a negociat, Croația nu a avut niciun rol în țara noastră”, a mai povestit Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel