Cozmin Gușă: Am lucrat în Mexic. Primărița din Cancun e o jurnalistă, am ajutat-o să fie aleasă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cozmin Guşă, despre Mexic. Ce i-au spus mexicanii despre români
Cozmin Guşă, despre Mexic. Ce i-au spus mexicanii despre români
Cozmin Guşă a povestit ce i-au spus mexicanii despre români, în perioada în care chiar el lucra în Mexic. 

"Eu acum trei ani de zile am lucrat în Mexic şi am coordonat în trei state de acolo o acţiune de campanie electorală. Era o chestie pe care am făcut-o împreună cu americanii. Chiar pe primăriţa din Cancun, care este jurnalistă, am ajutat-o să fie aleasă. Deci cunosc bine situaţia din Cancun, din peninsula Yucatan, pentru că acolo a rămas singura zonă mai liniştită turistic din Mexic. 

Lumea merge pentru că în Mexic, nu doar la Cancun, ci şi în împrejurimi, sunt multe vestigii turistice. Este singura zonă care mai este liniştită, în sensul în care te poţi plimba în siguranţă pe străzi. Cealaltă zonă legendară, Acapulco, a fost distrusă din pricina traficanţilor. 

Cancunul este, dacă vreţi, Mamaia, între mare şi lac. Încă de acum trei ani de zile, cei cu care am lucrat acolo mi-au povestit despre aventurile unor români. Ei cunoşteau românii prin aventurile acestor hoţi, spărgători de bancomate. Povestea este veche. Sigur, nu vă gândiţi că infracţionalitatea din Mexic o fi mai mică decât în România. Dar ei aşa mi-au vorbit mie despre români!", a declarat Cozmin Guşă în cadrul emisiunii "Deferiţi Mass Media". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel