Cove, noi dezvăluiri după plecarea de la PRO TV. ”A fost de ajuns o secundă”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Fit4You Delivery
Foto: Facebook / Fit4You Delivery
Cove dă cărțile pe față și spune dacă a fost dat afară de la PRO TV sau dacă a ales să plece el din această televiziune.

Cove, celebrul prezentator de televiziune, a făcut noi mărturisiri cu privire la plecarea din PRO TV. Deși s-a zvonit că vedeta ar fi fost dată afară, Gabriel Coveșanu a dorit să lămurească situația. 

”Lumea vorbește multe. Adevărul este următorul a fost o despărțire amiabilă, pentru că fiecare dintre părți voia să plece pe alt drum. Ne-am despărțit prieteni și cu zâmbetul pe buze. A fost de ajuns o secundă să iau aceasta hotărâre pentru că eu cunoșteam echipa de la Prima TV și îmi era tare dor să lucrez cu acești oameni tineri și entuziaști. Și nu am ales deloc greșit! Așa cum am spus, îmi doream altceva pentru mine și cred că emisiunea Flash Monden precum și alte proiecte pe care le avem în plan reprezintă acest nou drum pe care îmi doresc să merg. Este diferita emisiunea, mai ales că vorbim de un program de prime time. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă”, a declarat Gabriel Coveșanu pentru actualitate.net

Schimbare radicală în viața lui Cove

Cove a făcut o schimbare radicală în această toamnă. După ani petrecuți la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, prezentatorul TV a renunțat la colaborarea cu PRO TV și a plecat la PRIMA TV. 

Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana pornesc la vânătoare de mondenități.  Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.

”Din 13 septembrie am debutat cu emisiunea, la Prima TV. Unde suntem de văzut de luni până vineri de la 19.30 și duminica la aceeași ora. Fară doar și poate vă fi un format mult mai dinamic acum și, alaturi de frumoasa mea colega Diana Bart, vom încercă să le descrețim frunțile telespectatorilor seară de seară”, a mai spus Cove în interviu. 

Gabriel Coveșeanu - Cove, așa cum îl cunoaștem toți - a absolvit Facultatea de Teatru la UNATC, în 1996. Apoi, pentru a se pune la adăpost de vremurile grele din artă, a decis să facă și altceva. A absolvit un master, la ASE, cu note mari, dar nu s-a dezlipit niciun moment de actorie și televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel