Cove, aniversare cum nu credea că va vedea în 55 ani. A reușit să deschidă Teatrul Ion Creangă în pandemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Actorul Gabriel Coveșeanu a avut parte de o ”aniversare” așa cum nu și-ar fi închipuit vreodată.

Teatrul Ion Creangă unde Gabriel Coveșeanu este manager a celebrat, pe data de 4 mai 2020, împlinirea a 55 de ani de la înființare — cincizeci și cinci de ani în care Teatrul a fost alături de tinerii săi spectatori din Capitală, contribuind la educarea și formarea tinerelor generații care i-au trecut pragul, dar și la dezvoltarea artei spectacolului pentru copii din România.

Evenimentul nu a trecut neobsevat. Chiar dacă teatrul este închis în această perioadă, micuții spectatori s-au putut bucura de piese în online. De altfel, în ultimele două luni, Gabriel Coveșeanu a făcut tot posibilul pentru ca ei să nu simtă lipsa spectacolelor, motiv pentru care Teatrul Ion Creangă a oferit piese, online, gratuit, pe pagina de Facebook.

Despre acest subiect, Gabriel Coveșeanu a vorbit într-un interviu la DC News. Veți afla cum a reușit să țină deschis Teatrul Ion Creangă în pandemie, chiar dacă vorbim doar despre mediul online!

"55 ani este o vârstă frumoasă. Este o vârstă a maturității, dar din păcate, momentul nu poate fi unul festiv. Ne-am fi dorit să sărbătorim cei 55 ani cu micii noștri spectactori prin evenimente special dedicate unei astfel de zile. Trăim acum cel mai greu moment din istoria Teatrului Ion Creangă, moment în care nu ne putem întâlni cu spectatorii noștri.

Am găsit o formulă de a păstra legătura cu ei mai ales că micii noștri spectactori, în aceste două luni, au fost ținuți în casă. Nu au putut să iasă sau au ieșit foarte puțin. Am decis să venim în sprijinul părinților și, pe lângă teme, să le oferim șansa să vizioneze și spectacolele Teatrului Ion Creangă. Pe pagina de Facebook a teatrului pot vedea spectacolele noastre”, a spus actorul Gabriel Coveșeanu la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel