Urmărește emisiunea live
Costel Fotea anunță o decizie referitoare la medicii de la Spitalul din Tecuci
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Costel Fotea: Am decis să sprijinim financiar si să le decontăm transportul și chiria medicilor de la Spitalul din Tecuci
Costel Fotea: Am decis să sprijinim financiar si să le decontăm transportul și chiria medicilor de la Spitalul din Tecuci
Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean  Galați, a anunțat o măsură care se referă la medicii de la Spitalul "Anton Cincu" din Tecuci. 

"Toată lumea știe că spitalele din orașele mai mici se confruntă cu o lipsă acută de medici, mai ales atunci când trebuie asigurate liniile de gardă.

Spitalul din Tecuci, care asigură servicii medicale pentru aproximativ 100.000 de oameni din zonă, are medici care fac naveta zilnic de la zeci de kilometri distanță, de la Galați, Brăila, Focșani și Adjud.

În plus, la această unitate medicală lucrează și medici din București care stau cu chirie în Tecuci.

Am decis să-i sprijinim financiar si să le decontăm transportul și chiria, astfel încât aceștia să rămână în continuare la Spitalul din Tecuci.

De asemenea, lucrăm intens la documentația tehnică pentru construirea unui spital nou la Tecuci, în valoare de peste 170 de milioane de lei, cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați, a ținut să precizeze Costel Fotea.

Vezi și: Consiliul Judeţean Galaţi, buget de peste un miliard de lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel