Data publicării:

Costel Fotea anunță continuarea lucrărilor de infrastructură în Galați - Galerie foto

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați, anunță că se continuă lucrările pe drumurile județene privind asfaltare, modernizarea și refacerea semnalizărilor rutiere.

S-a turnat primul strat de asfalt pe drumul județean de la Hanu Conachi (DJ204N), după ce fost reabilitată infrastructura drumului.

De asemenea, se lucrează și în interiorul localității Lunca (comuna Jorăști). În acest moment, se lucrează la consolidarea fundației, urmând să fie turnate și aici două straturi de asfalt.

Lucrări au fost făcute și între Corni și Vârlezi (DJ251G), acolo s-a scos piatra cubică și s-a turnat asfalt, îmbunătățind astfel condițiile de trafic.

Refacem și marcajele rutiere, iar unde este nevoie înlocuim sau montăm indicatoare rutiere noi. Luna aceasta, au fost refăcute marcajele între Foltești – Târgu Bujor și Berești, iar în acest moment se lucrează pe tot drumul dintre Smârdan și Tecuci (DJ251). Deja au ajuns cu refacerea marcajelor la Pechea, vor continua până la Tecuci, iar la final vor reface, unde este nevoie, trecerile de pietoni de la un capăt la altul.

Se tunde și iarba de pe marginea drumurilor județene, ultimele tronsoane pe care s-a intervenit sau se intervine fiind: DJ255 Fârțănești-Cuca-Pechea, DJ242A Cruceanu – Berești - Slivna – Gănești, DJ242D Rogojeni – Suceveni – Băneasa, DJ 242E Roșcani – Oancea, DJ242B Balintești – Pleșa, DJ 242C Lungești – Pleșa, a anunțat președintele CJ Galați. (Foto: Costel Fotea, Facebook)

Vezi și: La Galați, paradă de costume populare româneşti de ziua IEI - Galerie foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel