Costel Fotea: Ambulatorii de specialitate noi la Spitalul Județean și Spitalul TBC din Galați
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook Costel Fotea
Foto: Facebook Costel Fotea
Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați, anunță investiții de peste 22 milioane de lei  din fondurile europene pentru ambulatorii noi la Spitalul județean și Spitalul TBC.

"Investim peste 22 de milioane de lei, bani europeni atrași de către Consiliul Județean Galați, pentru a construi de la zero clădiri noi pentru ambulatoriile de specialitate de la Spitalul Județean și Spitalul TBC. Vor fi create spații medicale noi și moderne, în care vor fi amenajate cabinete medicale, dotate și cu aparatura medicală necesară.

Pentru extinderea Ambulatoriul Spitalului Județean construim o clădire cu trei etaje, de peste 1500 de mp, în care vor fi amenajate peste 50 de spații noi. În acest moment, constructorul lucrează deja la montarea acoperișului, partea de instalații și amenajări interioare.

Clădire nouă și modernă va avea și Ambulatoriul Spitalului TBC, care va fi dotat în plus și cu un computer tomograf performant, deja achiziționat de către Consiliul Județean Galați.

Noul ambulatoriu al spitalului este de patru ori mai mare decât vechea clădire, ceea ce va permite, în premieră pentru această unitate medicală, crearea unor circuite separate pentru copii și adulți", precizează Costel Fotea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel