Costel Corduneanu, liderul temutului clan de interlopi, a încetat din viaţă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Costel Corduneanu   Foto: Facebook
Costel Corduneanu Foto: Facebook
Costel Corduneanu, unul dintre liderii celui mai de temut clan interlop din România, a încetat din viaţă la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Târgu Mureș, unde suferise o intervenție chirurgicală pe cord.

Pe pagina lui de pe Facebook au apărut, în cursul zilei de luni, mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi prietenilor.

Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!

"O zi trista pentru mine, a murit Costel Corduneanu, un prieten bun si-un om cu caracter. Dumnezeu sa-l odihneasca!", a scris și Serghei Mizil pe Facebook.

Corduneanu a fost legitimat în cariera sa la cluburile CSA Steaua Bucureşti şi Dinamo Braşov şi s-a retras din activitate în 2002.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel