Costache, după demisie: Ministrul Sănătății, un post de sacrificiu. Este uşor să-l folosești ca pe o supapă de siguranţă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Victor Costache a făcut noi declarații după demisia de la Ministerul Sănătății. Ce spune despre funcția de ministru în cadrul acestei instituții și de ce consideră că suntem într-o situație unică în Europa.

"Francezii spun că timpul este un mare maestru. Timpul şi perioada următoare le vor decanta pe toate, cele bune, cele rele. Este foarte important ca toţi să ne concentrăm mai puţin asupra motivelor dispariţiei mele din mandatul de ministru al Sănătăţii. Evident, întotdeauna, acest post de ministru al Sănătăţii, în România, este unul de sacrificiu. Mandatele sunt foarte scurte şi asta se vede în lipsa de stabilitate şi de predictibilitate a politicilor sanitare din România", a declarat Victor Costache, într-un interviu pentru Antena 3, difuzat în emisiunea "Exces de Putere".

"Ministrul Sănătăţii, o supapă de siguranţă"

"Este foarte uşor să foloseşti ministrul Sănătăţii ca pe o supapă de siguranţă. A fost un mecanism des folosit, în ultimii 20 de ani cel puţin. Ați văzut întreaga panoplie de miniștri ai Sănătății care este afișată la etajul trei. Cred că suntem într-o situație unică în Europa și acest lucru se regăsește în lipsa de predictibilitate a politicilor sanitare din România", a mai spus Costache, în cadrul aceluiași interviu.

Vezi și: Costache, demisie impusă? Ce spune fostul ministru: Se va povesti mai târziu...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel