Cosmina Dobrotă, despre replica ei celebră din “Fructul oprit”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Catalina Burghelea
WhatsApp
A cucerit simpatia publicului prin rolul său din “Fructul oprit”, dar ș i prin talentul actoricesc. Cosmina Dobrotă, actri ț a care o interpretează pe Katia în produc ț ia de la Antena 1, mărturise ș te   că a avut parte de reac ț ii uluitoare în urma apari ț iei sale în serial. Replicile pline de umor i-au făcut pe telespectatori să-i îndrăgească personajul.

A cucerit simpatia publicului prin rolul său din “Fructul oprit”, dar și prin talentul actoricesc. Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia în producția de la Antena 1, mărturisește  că a avut parte de reacții uluitoare în urma apariției sale în serial. Replicile pline de umor i-au făcut pe telespectatori să-i îndrăgească personajul.

Apelativul “Doamna mia”, pe care îl folosește personajul Cosminei, în “Fructul oprit”, atunci când vorbește cu Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase), a ajuns extrem de cunoscut și îndrăgit de către cei care urmăresc serialul. “Reacțiile au fost copleșitoare! Dacă de exemplu intru într-un magazin, vânzătoarea se uită, se întoarce, se răsucește, îmi aude vocea, și reacționează imediat: <>! Mă bucur foarte mult că este celebră replica, pentru că e încărcată cu dragul meu, al Cosminei, pentru Carmen. Dincolo de reacția Katiei, este și din dragul meu pentru Carmen, atunci este frumos că a ajuns la oameni și oamenii au rămas cu replica asta”, mărturisește Cosmina, care poate fi urmărită în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1. 

“Îmi place savoarea, îmi place că subiectul este contradictoriu. Personajele sunt adevărate, nu sunt nici albe, nici negre, sunt acest amestec, care de fapt înseamnă viață și îmi place asta”, completează aceasta, despre serialul în care joacă. 

Noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel