Cosmin Seleși, momente cumplite: "Am fugit. Nu am simțit nimic atunci"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Drumul Elefantului i-a solicitat la maximum pe concurenţii din Asia Express, show care va avea premiera pe duminicã, 10 februarie, de la ora 20.00 şi va fi difuzat 3 zile pe săptămână: duminică, luni şi marţi. Misiunile dificile şi efortul susţinut şi-au spus cuvântul pe parcursului competiţiei.

Asia Express s-a dovedit a fi o experienţă foarte dificil pentru Cosmin Seleși, care s-a accidentat la picior în timpul unei probe fizice, având nevoie de îngrijiri medicale. 

"Am luat-o la fugã prin plantaţia de ceai şi din cauza adrenalinei nu am simţit nimic atunci. La prima vedere pare o zgârietură, dar o treabă ca asta te poate trimite acasă, de asta îmi era cel mai teamă", a declarat el.

Cel de-al doilea sezon Asia Express revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00 și va fi difuzat 3 zile pe săptămână: duminică, luni şi marţi. Sri Lanka şi India, cele două ţări în care se desfăşoară competiţia, le-au dat mari bătăi de cap vedetelor şi au transformat lupta pentru premiul de 30.000 de Euro într-o aventură de neuitat.

Vezi și: Margherita, de urgență la spital, în timpul unei emisiuni: Am crezut că e răceală, dar de fapt...

Adela Popescu, moment de sinceritate: Ajung să îl ignor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel