Cosmin Hodor, fost manager al Simonei Halep, a spus de ce sportiva nu se retrage: Cineva, la un moment dat, va răspunde
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Cosmin Hodor, fostul manager al Simonei Halep, a spus de ce sportiva nu se retrage, deşi este în plin scandal pentru dopaj şi este suspendată provizoriu. 

"Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc.

Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă. Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina", a declarat Hodor la DigiFM.

Amintim că Simona Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control antidoping efectuat la US Open, competiţie la care Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur în 2022. De atunci, sportiva româncă este suspendată provizoriu şi aşteaptă o decizie finală. Aceasta îşi susţine nevinovăţia şi avocaţii săi chiar au adus probe conform cărora suplimentele alimentare pe care sportiva le lua au fost contaminate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel